SAJ Vine
SAJ Vine

Vin er en svær størrelse, MEN

SAJ Vine ApS Entourage

Vi har længe overvejet at nedfælde nogle af vores oplevelser, så vinentusiaster ligesom os kan blive inspireret, underholdt eller lære nyt sammen med os på vores videre rejse ind i vinens verden. Da vi besluttede at SAJ Vine’s team skulle rejse til Californien i januar 2020, virkede det pludseligt som det helt rigtige at skrive om de mest mindeværdige oplevelser vi stødte på vores vej.

Vores team og investorer har alle en fælles passion for vin, gastronomi og alt hvad der følger med. Det sammenhold man kan skabe i forbindelse med indtagelse af en god flaske vin. Vi kender alle til den følelse af sammenhold, en god flaske vin kan være med til at skabe. Flere, vi kender, lagrer deres vinoplevelser som et pejlemærke for et kært minde sammen med det selskab der bidrog til at fuldende oplevelsen. 

Ikke bare vin

Vin er mere end noget, man bare drikker. Det er det i hvert fald for os! Som Maya beskrev det i filmen ’Sideways’: ”I like how wine continues to evolve, like if I opened a bottle of wine today it would taste different than if I’d opened it on any other day, because a bottle of wine is actually alive. And it’s constantly evolving and gaining complexity.” At producere vin, der kan vække følelser og minder, er en kunst. Det kræver det ypperste håndværk i markerne, og en, for de fleste, uudholdelig tålmodighed. Det kræver de rette kompetencer til alle dele af processen. Mennesker, der har sjæl og følelse for naturen og håndteringen af de organiske materialer, som er skrøbelige, uregerlige og yderst delikate. At arbejde med vin kræver også en dybere forståelse for alle vinens organismer, dens liv, dens op- og nedture samt komponenterne, der skaber mindeværdige oplevelser. 

Vin ER en svær størrelse, og vi mener, at man skal se det som en livslang uddannelse, der år efter år forundrer eller imponerer dine smagsløg. Derfor synes vi, at vin er kunst, da vin ligesom kunst har evnen til at skabe associationer og følelser, der minder os om, at vi skal huske at nyde hver eneste dråbe/øjeblik som vi får i dette liv. Livet er for kort til dårlig vin. 

Entourage

Med dette sagt, så vil vi i dette medie henvende os til alle der har kendskab til vin SAMT til dem, der ønsker at udvide deres horisont indenfor vin, mad, vinrejser og -oplevelser. Vi ønsker ikke at blive opfattet som en anmelder, trendsetter eller som et omvandrende leksikon, der har svar parat til alt. Ej har vi til hensigt at forsvare et objektivt synspunkt, da vi tager udgangspunkt i vores egne subjektive holdninger, i en ”semi-professionel” deling af viden fra os som vinentusiaster, connaisseurs, individer og selvfølgelig ikke mindst som erfarne vinsælgere. 😉

‘Entour’ er fransk for ‘To Surround’, eller ‘at omgåes’ på dansk. Vi kalder derfor bloggen ‘Entourage”, da vi ønsker at skabe et fællesskab omkring vinens verden, hvor vi omgåes hinanden, og hvor vi kan dele erfaringer og oplevelser i et fælles forum.

Velkommen til SAJ Vine Entourage.

Andreas Thorsen

Del artiklen

Del på facebook
Del på linkedin

Kommentarer

SKRIV EN BESKED TIL OS

KOntakt os i dag for mere om vores vin, kunst & oplevelser

Få 15% rabat på din næste ordre!

Bliv en del af vores verden af vin og vær én af de første til at modtage nyheder, tilbud samt invitationer til vores events og meget mere. Du vil modtage en rabatkode på 15% rabat*, som du kan bruge på din næste ordre. 

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer