SAJ Vine ApS har altid været og vil altid være passioneret for vin og vinens verden. Gennem de sidste par år har branchen dog været under konstant fornyelse, og det samme har vores ideer om fremtidige smagninger, arrangementer samt services. Det skal være spændende, nytænkende og kreativt! Det skal overraske mange, provokere de få og fortrylle de fleste til at komme tilbage efter mere og mere.

Vi vil gerne vise jer noget nyt og noget anderledes. Derfor har vi skabt et kunstnerisk univers i symbiose med vores passion for vin. Du vil derfor i vores kunstværker, vores skulpturer og vores snedkerarbejde kunne finde sammenhænge til vinens verden. 

Derfor mener vi at: Wine is Art

NEW WORKS

KUNSTTUR MED HORNSLETH

WINE IS ART x HORNSLETH x Suícidè project

HORNSLETH IN THE WINEMAKING

SAJ Vine ApS går endnu en gang sammen med provokatøren Kristian von Hornsleth i succesprojektet “Hornsleth in the Winemaking”. Projektet, som SAJ Vines medstifter Andreas Holmboe Thorsen afholdt for første gang for to år siden i januar, består denne gang af to ophold i Piemonte på vingården Villa SuSti, hvor to forskellige hold på i alt 10-16 deltagere bliver taget på en rejse gennem spiritualitet, lærdom og inspiration.

I løbet af en forlænget weekend vil de kunne æde sig igennem Italiens spisekammer af hvide alba-trøfler, pasta, pølser og parmesan samt blive beriget af forførende røde og hvide safter fra hele verdenen. Med en kælder på mere end 5000 flasker og en vingård i baghaven danner huset i Agliano Terme rammerne om et storslået arrangement, hvor Hornsleth samt en specielt inviteret gæst fyrer op under gæsterne.

Arrangørerne sammensætter de to hold efter deltagere og deres værdier for at skabe de bedst mulige synergier på turen.

Hornsleth DP SAJVINE

KUNST PÅ DIN EGEN MÅDE

UNIKKE DESIGNS

SAJ Vine er gået sammen med en stribe samarbejdspartnere, som vi så interessante fordele hos. Disse er med til at producere vores unikke og skandaløse designs, som vi vil glæde og overraske jer med. Vi er stolte af og glade for hvert eneste af disse partnerskaber og kan på nuværende tidspunkt producere:

  • Kunstværker/Skulpturer
  • Plakater/Tryk
  • Snedkerarbejde
Kim Larsen SAJVINE

SPECIALFREMSTILLET

Vi tilbyder, at du kan personliggøre print, kunstværker, skulpturer eller snedkerarbejde, som du vil. Du kan vælge din egen tekst, tilføje specielle numre af betydning eller modtage et custommade design i din yndlingsfarve.

Du kan tilmed få skrevet dit eget navn eller et yndlingscitat på et af Kristian von Hornsleths ikoniske malerier eller på vores andre kunstnere.

BESTILLINGSOPGAVER

SAJ Vine accepterer bestillingsopgaver til originale kunstværker. Prisen vil afhænge af værkets ønskede størrelse, materialer samt kompleksiteten.

For mere information om bestillingsopgaver og kunstværker, send os en mail med dine tanker om værket.

SKRIV EN BESKED TIL OS

KOntakt os i dag for mere om vores vin, kunst & oplevelser

Du ser godt ud! - Er du over 18 år?

Vi skal lige være sikre på at du er over 18 år?

Eller