trøffelpasta

PIEMONTES

KULINARISKE OPLEVELSER

Drømmer du om en ekstraordinær oplevelse? Lige meget hvad dit hjerte brænder for, kan vi skræddersy kulinariske oplevelse, som du vil lagre og mindes resten af dine dage. Vi kan garantere, at det bliver inspirerende, underholdende og yderst velsmagende. Om du er vild med mad og vin, kunstnerisk udfoldelse eller personlig udvikling, så kan vi finde en løsning, der passer perfekt til dig, dit selskab eller din virksomhed. Vi tilbyder alt fra coaching, teambuilding, personlige fornøjelser samt virksomhedsekskursioner, hvor prisen afhænger af dit ønskede indhold. 

Du vil her kunne finde information om vores forskellige oplevelser. Flere af dem udspringer i Piemonte hos den danske familieejede vingård Villa SuSti i Agliano Terme,  beliggende mellem de ikoniske italienske byer Alba og Asti.

Læs videre her på siden om vores jagt efter hvide alba-trøfler, vores favorit vinhuse i området samt vores store passion for kunst og smagfulde oplevelser af højeste kvalitet.

OPLEVELSER DU ALDRIG GLEMMER

BESØG VINGÅRDEN VILLA SUSTI

Den danske familieejede vingård Villa SuSti åbnede for første gang sine døre i 2012 efter en gennemgribende renovering på godt og vel 4 år. Murstenene fra det gamle hus blev renset og genbrugt på indersiden af hovedbygningen for at bevare et autentisk italiensk look. Herpå blev resten af bygningerne opført på ny gennem et mix af moderne arkitektur, skandinavisk design og italiensk autenticitet.  

Husets tilhørende 2 hektar vinmarker blev i 2008 gennempløjet, og nye vinstokke blev plantet og plejet ud fra en økologisk bæredygtig metode med ønsket om at producere en smagfuld vin uden brug af kemi og pesticider. Ved indflytning i 2012 havde familien endelig en høstklar drue, som blev til den første producerede årgang tilsmagt i samarbejde med vinspecialister fra vinhuset La Spinetta, en af Piemontes stoltheder. Vinene Felice og Contento sælges i dag hos vinhandlere samt på restauranter i både Danmark og Italien. Familiens formål har altid været at producere vin af høj kvalitet og velsmag. Dette belønnes den dag i dag, hvor vinen kan findes på vinkortet hos flere forskellige Michelin-restauranter. 

Villa SuSti bliver i dag brugt som privat feriebolig for familien Holmboe Thorsen, der alle har en stor passion for at nyde livets kulinariske oplevelser i sociale sammenhænge. Det blev af selvsamme årsag sønnen Andreas Holmboe Thorsens mission at åbne deres hjem for nysgerrige vinentusiaster for at give dem en oplevelse, de aldrig vil glemme.

Alle forespørgsler på arrangementer i Villa SuSti, virksomheder samt private, bedes kontakte os via formularen i bunden af denne side.

Villa SuSti
Ape Wine Bar La Spinetta Villa SuSti
truffelhunt
alba trøffel

GÅ PÅ JAGT EFTER ALBAS HVIDE DIAMANTER

TRØFFEL-SÆSONEN

Den historiske by Alba i Piemonte kom hurtigt på landkortet over de mest besøgte steder i Italien. Folk fra hele verdenen strømmer til i perioden mellem oktober og januar for at prøve deres held med at grave efter de smagfulde og yderst værdifulde trøfler, som man netop her skal grave op af den fugtige italienske muld. 
Især i november, hvor det store internationale trøffelmarked afholdes, vrimler byens gader med trøffel-indkøbere fra især USA, Kina, Rusland samt det nordlige Europa. Her bliver den hvide Alba-trøffel solgt på auktion til ganske ubeskrivelige beløb. Prisen på trøffel varierer hvert år alt efter udbud og efterspørgsel. Det er nemlig 100 % op til naturen at bestemme, hvor mange trøfler vi er i stand til at finde. I 2014 blev verdens dyreste trøffel fra Alba solgt på auktion i New York for 370.000 danske kroner; den vejeder 1,89 kilo. Deraf kommer udtrykket: Italiens hvide diamanter. 

Hvorfor Piemonte?

I Piemonte er det muligt at nyde disse enestående hvide trøfler, der ej er til at sammenligne med de almindelige sorte sommertrøfler til mere rimelig og overkommelig pris. Vores samarbejdspartner i Alba, der driver sin egen trøffelfarm, lader os besøge og indkøbe direkte fra farmen, hvilket giver os mulighed for at forkæle vores klienter med noget ganske unikt, der med garanti vil imponere ved middagsbordet.

Også i Piemonte kan prisen på hvid Alba-trøffel variere. Men den kan oftest findes til en pris på 30-80 kroner pr. gram. Du skal typisk regne med 30-50 gram pr. person til en middag. Trøffel er en fantastisk smagsforstærker og har en vidunderlig nøddet, svampeagtig duft. Den passer perfekt i forbindelse med pastaretter, fjerkræ, hvid fisk samt alle typer kartoffel i simple retter uden for mange komponenter. 

Hvis du vil afholde et arrangement i perioden oktober-januar, er du næsten garanteret at få en oplevelse ud over det sædvanlige. En periode, vi helt klart vil anbefale at besøge Piemonte i, da naturen samt det italienske spisekammer viser sig på sit højeste.

AT THIS TIME MY BLOODTYPE IS ‘PINOT NOIR’

FORFØRENDE SAFTER

I Italien har man produceret vin helt tilbage til romertiden. Det er efter sigende et af de ældste vindyrkende folkefærd, vi kender til i dag, men heller ikke helt uden grund. Den italienske jordbund, landskabet samt klimaet udgør en af de bedste kombinationer for succesfuldt at kunne producere god kvalitetsvin. 

Ned gennem Italien finder man et hav af forskellige druetyper. Nogle af de mest kendte druer i Norditalien er fx Barbera, Nebbiolo samt Moscato, mens Sangiovese, Cabernet Sauvignon samt Primitivo ofte kendetegner det sydlige. Når man nævner italiensk vin, vil den typiske dansker ofte tænke på Amarone og Ripasso, som i 1960’erne fik et kæmpe opsving. Men i dag findes der et hav af kendte velsmagende vintyper, og især er vine fra Norditalien såsom Barolo, Barbaresco og Brunello blev utroligt populære og eksklusive.

Hvad vi gør anderledes..

At være klog på vin var for mange anset som en af de “finere” kompetencer og samtaleemner og ofte praktiseret af et modent publikum, men sagen er, at vi i Danmark fik interesse for vin allerede i starten af 1920’erne, og at salget af vin til den danske befolkning går i nord, syd, øst og vest. Vi er i dag også blevet mere interesserede i, hvad det præcist er, vi indtager, hvordan vores produkter er blevet fremstillet, og om vi støtter den rette sag. Vin er i dag for mange heller ikke bare noget, man drikker. Vin skal smages, nydes, diskuteres, vurderes og måske endda gemmes. Nogle bruger vin som et samlerobjekt, hvor andre bruger vin til at øge formuen ved at investere i de rigtige vinhuse og årgange. Vin er ofte det, som vi mødes om, et fundamentalt element til garanteret hygge, og det kan indtages i alle sammenhænge. Vin er for os forbundet med minder. Minder om personer, steder, dufte – en unik oplevelse! 

Grundet vores enorme passion for de forførende safter vil du have mulighed for at tilkøbe unikke vinoplevelser. Med oceaner af viden og over 30 års erfaring inden for salg af vin kan vi guide dit selskab til smukke, smagfulde oplevelser alt efter ønske. I Piemonte har vi kontakt vil nogle af de bedste og mest populære vinhuse, som kan besøges, og med egen vinkælder på over 5000 flasker kan vi med garanti overraske dit selskab med et mindeværdigt element.

Send os en forespørgsel på din drømmeoplevelse, og book dit vinarrangement i dag

Villa SuSti Smagning
Villa SuSti Agliano Terme Barbera Festival
Villa SuSti Barriques
Andreas Holmboe Thorsen Villa SuSti

BLIV CENTRUM TIL DIT NÆSTE FORRETNINGSMØDE

PRODUCÉR DIN EGEN VIN

Vi introducerer en ny tid for den bevidste vinentusiast og livsnyder. En oplevelse kun for de få, en personlig rejse gennem smage, sanser og ikke mindst drømme. Noget, som vi kan garantere, er helt unikt, og som kun meget få opnår. En udvidet interesse for vin og en kæmpe passion hos Villa SuSti’s loyale ambassadører formede ideen om at tilbyde muligheden for at producere og eje sit eget fad vin. Et fad svarer til 300 flasker vin, og vi vil som en del af oplevelsen tilbyde et kulinarisk 3-dages ophold hos Villa SuSti, hvor man vil blive underholdt, undervist samt guidet rundt i vin og om metoden bag en succesfuld vinproduktion. 

Opholdet inkluderer følgende:
  • Fly, transport, told og moms til DK
  • 300 flasker Villa SuSti Barbera d’Asti Contento Superiore 
  • Fadet, du har lagret din vin på, følger med dig hjem som et minde
  • Personligt label designet efter eget ønske
  • 3 dage på vingården for op til 4 personer (ekstra personer kan tilkøbes)
  • Vinsmagninger hos bl.a. La Spinetta, Contratto og mange flere …
  • Fuld forplejning på restauranter samt på vingården
  • Rådgivning inden for vin, opbevaring samt investering

 

Villa SuSti Private Label koster fra 98.000 kroner (ekskl. moms) og kan planlægges efter købers behov. Planlæg dit ophold allerede i dag, og bliv centrum til dit næste forretningsmøde.

OBS: Høsten foregår i slutningen af september måned og kan variere med nogle uger. Der sælges kun 1 private label-fad om året. Først til mølle.

KUNSTNERISK UDFOLDELSE OG KREATIV COACHING

GOD VIN ER SOM ET KUNSTVÆRK - UNIK

Kombinationen af vin og kunst er mageløs, da begge har mulighed for at vække følelser og mindeværdige oplevelser, du sent vil glemme. Vi har igennem årene haft stor succes med at kaste vores gæster ud på ukendte farvande og lade dem føle den kunstneriske udfoldelse i et eksplosivt og provokerende samarbejde med Kristian von Hornsleth. 

Den moderne og farverige stilart lader direktører, ledere, venner og bekendte finde nye dybder i deres sind og nye måder at udtrykke sig på. Hornsleth, der også er en yderst passioneret og dygtig foredragsholder, vil i samarbejde med SAJ Vine ApS fortælle, hvorfor og hvordan vin og kunst kan styrke din person …

Kim Larsen SAJVINE
Villa SuSti Kunst

DRINK, Like, Share, Repeat

SKRIV EN BESKED TIL OS

KOntakt os i dag for mere om vores vin, kunst & oplevelser