• 2019

  Den mest personlige service i hovedstadområdet

   

  Med hjertet på det rette sted, skræddersyede leverancer, en baggrund hos nogle af de største vinhandlere i branchen samt en international uddannelse i vin, har Andreas Holmboe Thorsen og teamet bag SAJ Vine ApS taget udfordringen op om at levere Danmarks bedste og mest personlige service indenfor vinbranchen. En stigende efterspørgsel på personlig rådgivning, levering samt specialevents både for firmaer og private gjorde, at SAJ Vine på kort tid har kunnet udbrede deres services til en eksklusiv kundekreds i Danmark.

  Hos SAJ Vine ApS er det primære fokus på den ekstraordinære smagsoplevelse og høje servicegrad. Sortimentet består af vine fra store dele af Europa samt et stort udvalg af Fine Wine og Champagne. Udvalget af spiritus er håndplukket ud fra et ønske om at tilbyde anderledes produkter fra kvalitetsmæssigt øverste hylde. Vi udvider hele tiden vores sortiment. Med vores primære interesse i vininvestering, kommer der hele tiden ny varer på lager. Vi forhandler vin fra mange forskellige importører, da vi elsker at samle det bedste fra nær og fjern. Særligt fordi vi selv foretrækker, at have adgang til et ubegrænset udvalg af vine. Sammen bygger vi stærkest.

  Fremtiden er fyldt med muligheder og SAJ Vine ApS bestræber sig på at gå forrest inden for fremtidens tendenser og vi holder konstant udkig i markedet efter nye investeringsmuligheder. For os er vin kunst. Da vin ligesom kunst, kan vække sande følelser. 

 • 2018

  At følge sin drøm som iværksætter 

  Andreas fik meget mere frihed hos LTDV, der gav ham mulighed for at arbejde med Champagne og Fine Wine. I løbet af kort tid opbyggede han et fantastisk netværk igennem smagninger og udflugter rundt om i verdenen og de nød begge godt af samarbejdet. Det var i denne periode, at mange af Andreas mest gennemtænkte idéer opstod, som bl.a. at sælge et helt fad ad gangen bestående af 300 flasker vin.

  Pludselig blev Andreas spurgt om han ville overtage virksomheden Napavalley.dk sammen med partnerne Stig & Jan. Dog arbejdede Andreas stadig hos Lars og kunne ikke påbegynde nye projekter. Men da flere muligheder meldte sin ankomst, måtte Andreas tage en beslutning og valgte i september 2018 at opsige sit ellers godt betalte job hos LTDV for at forfølge sin drøm som iværksætter. I december 2018 begyndte Andreas at dedikere al sin tid og passion til SAJ Vine ApS, med ham selv i hovedsædet, Stig og Jan som medejere og investorer, samt sin tidligere trofaste kollega Martin Hansen ved sin side. 

 • 2017

  I lære hos fine wine eksperten Les Terroirs de Vin

  I en alder af 25 år begyndte Andreas at arbejde fuldtid hos Le Terroir de Vin - en Fine Wine vin ekspert med butik på Sølvgade.  Andreas havde fulgt ejeren Lars Andersson på nært hold, fordi han mildest talt var f***** sej til at sælge dyre vine. Andreas havde længe været investeringskunde hos Lars, og nu tog han chancen og undersøgte muligheden for fast arbejde hos ham, som allerede havde agenturet på familiens vin, Villa SuSti, samt La Spinetta, som Andreas havde hjulpet med. Der gik ikke længe, før Lars og Andreas indgik i et tæt samarbejde. 

 • 2016

  Ekslusive vinture og smagninger

  Andreas begyndte at afholde eksklusive vinture og vinsmagninger hos Villa SuSti's vingård i Italien. Her fik han for alvor luft under vingerne efter et samarbejde med provokatør og kunstner Kristian von Hornsleth. Et tæt venskab blev skabt, og efter en ustyrlig brainstorm opstod konceptet "Hornsleth in the Winemaking". 

  Det var en gambling for Andreas at rive sig fri fra Kjær & Sommerfeldt, netop som han var blevet tilbudt partnerskab. Der var jo prestige i at arbejde hos dem. Sammenligner man med modebranchen, ville det svare til at arbejde for Gucci eller Louis Vuitton. Men Andreas følte, at hans evner til at udvikle sig selv og forretningen blev sat i bås af en gammeldags rangorden. Og han havde ikke i sinde at vente, til det blev hans tur.

 • 2014

  Om investering i vin og venskab

  Andreas begyndte at opfange et klientel, der ønskede hans kunstskaber om vin til at hjælpe dem med at investere i Fine Wine på et højere plan. Andreas fik betroet millioner, mod at han kunne investere dem i vine, der ville give dem et exceptionelt afkast inden for en kort periode. Og det gjorde han. I løbet af 3-4 år fordoblede eller tredoblede han indsatsen og vandt ikke bare kunder, men venskaber for livet. Fx investerede Andreas i en kasse Salon fra 1996 til 2500,- kr. flasken, som idag kan sælges for 6-7000 pr. flaske. 

 • 2014

  Den stædige samler

  I en alder af 23 årig, står Andreas med en samling på lidt over 1000 flasker champagne og vin. Dette endte på en dobbelt helside i Børsen og vakte stor opsigt i Danmark. Men han manglede udfordring.

  Mens han arbejdede som elev i Kjær & Sommerfeldt, følte han en trang til at udfordre sine evner indenfor investeringsverdenen, og han begyndte så småt at forvalte investeringsvin for venner og bekendte. 

 • 2013

  Score drømmejobbet som elev hos Kjær Sommerfeldt 

  Tilbage på skolebænken hos en af de største danske vindistributører, samt Danmarks ældste vinhandel, udvidede Andreas for alvor sin viden om vin. Han lærte, at det kræver hårdt arbejde og ubetinget fantastisk kundeservice for at skabe glade og tilfredse kunder der kommer igen og igen. Især vigtigheden af loyalitet fik han næse for. Det var også her, at han ubekymret åbnede vine som blandt andet DRC fra 1999 og samtlige 1. cru'er fra 1982, hvilket ikke altid faldt i god jord hos ledelse. Dog tjente det altid et højere formål end bare et hurtigt salg, og Andreas blev hurtigt en af deres top sælgere. 

 • 2012

  Fuldtidsarbejde hos vin- og spiritusproducenten Contratto, ejet af vin imperiet La Spinetta
  I 2012 flytter Andreas til Agliano Terme for at holde styr på familiens vingård, samt arbejde for vin imperiet La Spinetta, hvor han startede fra bunden. I 8 måneder gik Andreas rundt i Contratto's kældre og drejede på flasker i op til 8 timer om dagen. På en god dag kunne han nå 14.000 flasker. Senere hjalp han med at arrangere de berygtede spumante events og smagninger, der tiltrak folk fra hele piemonte. Han fik et tæt forhold til de lokale under hans ophold i Italien, hvor han besøgte en masse forskellige vinområder i sin iver efter ny viden.
   
  Han følte sig allerede som 22-årig dygtigere end de fleste til vin og dets egenskaber, men for at mestre smageteknik valgte han at påbegynde en af verdens bedste sommerlier-uddannelser på WSET i London. Hvor han bestod Level 3 i første forsøg. 
 • LOGIN - SAJVINE

  2012

  Vingården Villa SuSti producere sin første vintage

  I 2012 kunne familien høste deres første årgang Barbera fra Villa SuSti. I tæt samarbejde med faderen Stig Holmboe og Barolo giganten La Spinetta, kunne Andreas for første gang kalde sig vinemager. Vinene Felice og Contento bliver den dag i dag produceret i en total produktion på omkring 10-12.000 flasker. Vinen sælges nu på flere forskellige Michelin restauranter samt hos udvalgte vinhandlere ud over sajvine.com. Du kan læse mere om Villa SuSti her. 

 • Villa SuSti painting

  2008

  Villa SuSti - En drøm bliver til virkelighed
  I mere end 4 år havde familien været på udkig efter en grund hvor de kunne lade deres drømme bliver til virkelighed. Det vigtigste var at der var plads til familien og deres venner samt tilstødende vinmarker. I 2008 fandt ægteparret Susanne og Stig endelig 4 ha i udkanten af Agliano Terme, hvor de påbegyndte en et større renoveringsprojekt. Først blev de 2 hektar vinmarker genplantet på ny med den højeste kvalitet indenfor Barbera, med det formål at producere en dejlig Barbera som familien kunne servere til venner og familie. Efter 4 år var renoveringen af ejendommen og vingården fuldendt, og  i 2012 kunne Villa SuSti for første gang åbne sine døre for besøgende.  
 • 2006

  Opvokset i en familie med tradition og passion for vin startede Andreas sit vineventyr. I en alder af 16 år begyndte Andreas at samle på champagne. Penge til vinen kom bl.a. fra Andreas' konfirmation, juleaften samt fødselsdage hvor han udelukkende ønskede sig champagne. Andreas begyndte også at interessere sig for Fine Wine, hvor han hurtigt fik blod på tanden, da han kunne se investeringen udvikle sig. I løbet af få år havde hans investering nemlig tredoblet sig i pris. 

SKRIV EN BESKED TIL OS

KOntakt os i dag for mere om vores vin, kunst & oplevelser

Du ser godt ud! - Er du over 18 år?

Vi skal lige være sikre på at du er over 18 år?

Eller